Editorial Gavarres

Editorial Gavarres té la seu a Cassà de la Selva i publica les revistes Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes i Alberes. Aquestes revistes van néixer amb el propòsit de crear unes publicacions que deixessin un testimoni escrit i gràfic d’un espai, d’una gent i d’uns temps. Tot i que la recuperació de la memòria d'un riquíssim passat és una de les fites bàsiques de la revista, entre els seus objectius n'hi ha dos d’essencials: l'un és que la publicació es converteixi en un fòrum de debat imprescindible a l'hora de discutir el present i alhora de construir el futur.

 

La revista Gavarres va aparèixer el juny de l'any 2002 i és el primer projecte d'Editorial Gavarres. Comprèn l’espai geogràfic de les Gavarres, de l’Ardenya, de les muntanyes de Begur, del Baix Ter i del Montgrí.

 

La revista Cadí-Pedraforca, que va aparèixer el novembre l'any 2006, és el segon projecte d'Editorial Gavarres. El seu espai geogràfic és l'Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya.

 

La revista Les Garrotxes és el tercer projecte d'Editorial Gavarres. Va aparèixer l’abril del 2008. El seu espai geogràfic és la Garrotxa, el Pla de l'Estany, l'Alta Garrotxa, la Vall de Camprodon i la Vall de Llémena.

 

La revista Alberes és el quart projecte d'Editorial Gavarres. Va aparèixer el juliol del 2009. El seu espai geogràfic és l'Albera, les Salines, l'Empordà, el Rosselló i el Vallespir. 

 

A banda d'aquestes publicacions, l'Editorial Gavarres també es dedica a la maquetació, el disseny i la publicació de llibres de diversos àmbits.

   imatge editorial