Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Actualitat

05/12/2019
A partir de divendres 13 de desembre, serà a la venda el llibre Arquitectes i arquitectura, el tercer volum de la col·lecció 'La gent de Girona'

Aquest tercer volum de la col·lecció ‘La gent de Girona’ posa en valor l’arquitectura i els arquitectes de la ciutat. La primera part, la de recerca històrica, se centra en la formació i l’exercici de l’ofici dels primers professionals liberals i proposa un recorregut per l’evolució de Girona, des de la seva fundació fins avui. La segona part, basada en els testimonis, està dedicada a les diverses nissagues familiars i als arquitectes amb una llarga trajectòria; les seves obres, ben visibles passejant per la ciutat, formen part del nostre paisatge quotidià.

El llibre es pot comprar a les llibreries esmentades a continuació o a través de la nostra botiga on-line.


PUNTS DE VENDA

Banyoles > Llibreria Fòrum, Llibreria L’Altell

Barcelona >
Llibreria Altaïr, Llibreria del COAC

La Bisbal d'Empordà > Llibreria La Puput

Cassà de la Selva > Llibreria Can Karlus, Fotovideo Cassà

Celrà > Llibreria Biscle

Fornells de la Selva > Estanc de Fornells

Girona > Llibreria Empúries, Llibreria Ulyssus, Llibreria Les Voltes, Llibreria Geli, Llibreria 22,  Llibreria & Quiosc 22

Olot > Llibreria Drac

Sant Feliu de Guíxols > Llibreria Roldós

Torroella de Montgrí > El Cucut, Llibreria Elias

09/04/2015
A partir d'avui, divendres 10 d'abril, és a la venda el número 3 de la revista Girones amb un dossier central que ens apropa als mercats -antics i actuals- de Girona.
21/11/2014
El diumenge passat el Telenotícies vespre de TV3 va emetre un reportatge sobre la sortida del barraquisme a Girona. En el document es poden veure diverses imatges de la sortida i una petita entrevista a Gerard Bagué, el director de la revista Girona. Així doncs, a l'èxit de la sortida hi podem sumar el ressò mediàtic que va tenir tant a Televisió de Catalunya com a altres mitjans de comunicació del territori.
12/11/2014
La revista Girones us proposa una sortida guiada pels espais de Montjuïc, Torre Gironella, les Pedreres i Torre Alfons XIII on hi havia hagut o encara hi ha barraques. També visitarem alguns espais de defensa de la ciutat. La sortida es farà el diumenge 16 de novembre i és apta per a tots els públics.
12/11/2014
Coincidint amb la publicació del segon número de la revista Girones, el diari Ara ha publicat un article en el qual repassa la història d'editorial Gavarres. "Treball de camp i memòria oral" parla dels inicis de l'editorial i ens detalla l'essència i els objectius de cada una de les publicacions. En aquest sentit, la revista Girones ocupa bona part del protagonisme de l'article de Josep Pastells.
06/11/2014
El passat dijous 6 de novembre el Diari de Girona va publicar un article sobre la sortida que estem preparant per la Girona del barraquisme. L'escrit recorda que la visita es portarà a terme el proper diumenge 16 de novembre a partir de les 9 del matí. També recorden que les inscripcions es poden fer fins al dijous 13 de novembre.
18/10/2014
El passat divendres 3 d'octubre va sortir a la venda el segon número de Girones amb un dossier central sobre la immigració i el barraquisme. El dossier ens apropa a la situació de milers d'immigants que van arribar a Girona durant la dècada dels 50 i 60 i que van malviure en barraques
03/04/2014
Avui a 2/4 de 8 del vespre es farà la presentació de la nova revista «Girones» al Teatre Municipal de Girona

Mecenatge

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats